PDA

View Full Version : Wetsounds WS-420 in 08 XLV



501
05-17-2010, 12:23 PM
So I finally broke down and ordered a WS-420 to control my sub, inboat and tower speakers. My question is has anyone else installed one of these? Where did you install it? Any pictures?

I am imagining it will have to be installed right below all the toggle switches to the right of the steering wheel but I just wanted to see if anyone else has installed on of these?

you da man
05-17-2010, 12:33 PM
I have one in my 08 XLV. I have pics I can post up tonight when I get home.
If you don't have it yet, the HSE volume control is worth every penny.

501
05-17-2010, 12:54 PM
Awesome, thanks "you da man". I have a feeling it will be a welcome addition to the boat and I can't wait to use the mic to yell at pesky seadoorers trying to jump the wake.

Cheers.

brain_rinse
05-17-2010, 01:13 PM
Not WS but an eq... I got a new (blank) switch panel and cut new holes for everything. http://moomba.com/msgboard/attachment.php?attachmentid=4838&d=1270230707

I picked up ground loop noise when trying to power the EQ from the buss under the helm or off any of the switches. I ended up running the power wires directly off the battery, routing them around/through the ski locker. The remote wire I took right off the stereo switch.

DOCDRS
05-17-2010, 10:22 PM
Here is a link to ws 420 install, on a supra but ya get the idea. I didn't have room on the dash anywhere like the Brain did....nice integration......so i mounted it below
http://moomba.com/msgboard/showthread.php?t=10755

you da man
05-17-2010, 11:36 PM
Here is a link to ws 420 install, on a supra but ya get the idea. I didn't have room on the dash anywhere like the Brain did....nice integration......so i mounted it below
http://moomba.com/msgboard/showthread.php?t=10755

Exactly where mine is located.