PDA

View Full Version : Engine Problems from spain!!!



santi
03-11-2012, 07:30 AM
We need help. We hava changed the full pump. fuel filter,
impeller, spark plugs.Oli levels are perfect.In Spain don´t have service.

We don´t find the problem.
Does anyone have conecctión check and software for the engine??.
Where can i buy the conecction check and software?
Indmar 5.7l 325 hp.The boat has 330 hours.


http://www.youtube.com/watch?v=PrjoPwdsn_8

Thanks.

P.D: sorry, it isn´t here.
moved post!!

mmandley
03-11-2012, 01:48 PM
Need to know what the problem is your having is that you cant go any faster then you are? When my boat does what yours is doing is because i left the Cruise control on and its getting stuck in the low speed loop.

Other wise the engine sounded fine, all your guages read normal.

Please explain what exactly is happening that your complaint is about.

Boonejeepin
03-11-2012, 04:07 PM
Disconnect the battery for 30 mins and reconnect.

I don't known if this will reset the electronics in the boat but it may be worth trying. I have no idea what the problem is but this is a no cost option to try.

maxpower220
03-11-2012, 06:39 PM
Could you explain exactly what is wrong, I don't speak Spanish enough to understand your video. Your boat is drive by wire and you probably have an issue with that setting, if you just can't get more rpms out of the boat.

santi
03-13-2012, 02:18 PM
Please [look for other thread] in Service and repair.
Thanks.

kaneboats
03-13-2012, 02:51 PM
I am closing this thread because he has another one open in Service & Repair where others are trying to assist.