PDA

View Full Version : Sub Amp Remote/4200 question?



Jet
06-11-2012, 06:03 PM
With the 420 or 4200 and the sub control do you really need the sub/remote knob swithy thingy??

jmvotto
06-11-2012, 06:41 PM
Nope, use the eq function.

http://www.moomba.com/msgboard/showthread.php?11142-Bass-Knob-with-as-ws-420-eq&highlight=Bass+knob

Jet
06-12-2012, 07:24 PM
Thanks man.