PDA

View Full Version : Guages Issue



jclay5
08-04-2008, 10:27 PM
I have a 2002 Moomba Mobius V with the carbed assault 310. The boat runs great, but the guages don't read. I've gone under the dash and checked the voltage on the circuit board for the guages and the seem to be kind of goofy readings. Some of the readings were half a volt, some where 11.4 or soo... I'm confused. I've heard about the guages being crappy on these boats. It's got the beede guages on it and they seem to be cool but i'm not sure if I've got a circuit board issue or guages. I've heard of problems with the "black box" that I can't seem to find. Anyone have any idea's or thoughts...

lailaigogo
08-14-2008, 07:34 PM
I was told that TWC does not locate traceroute's and criticise's, so my results were not reliable indicators of what was actually going on. Spell this seems believable, its also an clear accounting of boat constructive or both eve isk (http://www.ugamegold.com/c_EVE-Online-ISK/) of non-neutral activeness. They also said since the problem was occurrence formerly the collection got off their relevant, its alas not their job; when I entitled "bs" and responded by pointing out that.

BensonWdby
08-15-2008, 09:54 AM
ON my 99 Mobius the MDC controller is screwed to the 'firewall' under the dash. It is a black box about 6 x 8 inches and about an inch thick. It has two square multi-wire connectors on it along with the pressur elines from teh speedos. If you follow the wires from the back of the speedos to the wiring harness and from there keep tracing back you should fine it pretty quick. Or if you can find the speedo pressure tubes they will lead you to it. Note that I do not have Perfect Pass so this configuration might be different with PP.

My controller was a Medallion MDC 1600 controller and I got it replaced directly from the mfg for about $200.