Search:

Type: Posts; User: Mateyk

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Replies
    3
    Views
    271

    Thanks I'll check all the but splices and...

    Thanks I'll check all the but splices and conectors. I just recently had my speedo not working as well! I checked under hull to see if there was blockage and the wheels spin freely. i'm wondering if...
  2. Replies
    3
    Views
    271

    Wakeplate not working on 04 Outback

    My wakeplate is not functioning this season. It worked fine before storage. It appears to have power at the steering wheel.
  3. Thanks for the links! My marina just called this...

    Thanks for the links! My marina just called this afternoon and it was wires 5 and 7 crossed! 1 hr labour and I'm back on the lake this weekend. My ski buddy who has a malibu winterized my boat and he...
  4. Thank You.

    Thank You.
  5. We were very carefull to replace 1 plug at a...

    We were very carefull to replace 1 plug at a time, but besides the gas this makes the most sense. The plug wires are not labelled but seem that they can really only go to certain areas on the block...
  6. Thanks! I guess I should have clarified that I...

    Thanks! I guess I should have clarified that I reved the engine through its range and not to redline. It is possible that I have bad fuel and maybe wrong order with the cap wiring even though we made...
  7. Engine Backfiring under load/ loss of speed/torgue / top end

    I have a 04 Outback 320 EFI TBI with 650hrs, owned since new. Put plumbing etc back together and ran out of water with muffs. Engine ran smooth from idle to redline out of gear. At idle chugged or...
Results 1 to 7 of 7