Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Vernon BC Canada
    Posts
    191

    Default 12v plug-in adapter will not reset??

    I have checked all the wiring and no loose wires on the reset or the 12V plug in's, I know in other threads guy's have a loose wire or a short, can't find anything, is there something I am missing, has anyone run into this. I have a 2004 Mobius LSV.
    Thanks for any advise.
    Last edited by T100; 07-23-2010 at 06:16 PM.
    2004 MOBIUS LSV
    2008 Tacoma

  2. #2
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Vernon BC Canada
    Posts
    191

    Default

    Can anyone help me on this one.
    2004 MOBIUS LSV
    2008 Tacoma

  3. #3
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    Victoria BC Canada
    Posts
    663

    Default

    Do you have one of those test lights to see if you're getting any power to the adapter?
    2011 President's Trophy - Check
    2011 Western Confernece Champs - Check
    2011 Stanley Cup Champs - Not so Much....

    2007 Outback V

  4. #4
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Vernon BC Canada
    Posts
    191

    Default

    The rubber reset trips out after I push on it and will not allow power to the adapter. I've disconected and put back on all the terminals and all is tight. I think it is a short but have no idea where to start.
    2004 MOBIUS LSV
    2008 Tacoma

  5. #5
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Keuka Lake, NY
    Posts
    5,964

    Default

    test the terminals disconnected from the 12v outlet,the 12 outlet could be bad and causing the breaker to trip.
    A Day at the Lake...Priceless
    A Day in Powder...Endless


    Joe V
    2012 Möbius XLV~ Loaded & Exiled
    2007 Outback V ~ sold

  6. #6
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Vernon BC Canada
    Posts
    191

    Default

    Quote Originally Posted by T100 View Post
    The rubber reset trips out after I push on it and will not allow power to the adapter. I've disconected and put back on all the terminals and all is tight. I think it is a short but have no idea where to start.
    I still have not been able to fix this problem, can you buy the rubber resets some where? Both 12v adapters trip out even if you disconnect them both.
    2004 MOBIUS LSV
    2008 Tacoma

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •