Results 1 to 4 of 4

Thread: ws 420 ?

  1. #1
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Keuka Lake, NY
    Posts
    5,654

    Default ws 420 ?

    Anyone have a hiss in their towers when they turn them downto zero on the ws420. mine seem to hiss. i usually only turn them on when we have a rider. or hanging out swimming.

    I was doing and inboat test that david from Earmark recommended for the bass boost button vs the sub eq output and finally got that straight,( thanks David went with your advise.) but i noticed the tower hiss.

    I had to retune because my one year old likes to turn the knobs when she is driving??? she can't reach the moomba steering wheel hub yet
    A Day at the Lake...Priceless
    A Day in Powder...Endless


    Joe V
    2012 Möbius XLV~ Loaded & Exiled
    2007 Outback V ~ sold

  2. #2
    Join Date
    May 2009
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    880

    Default

    Yes,
    A little ambient noise when sitting still is normal for an EQ. HLCDs will ruthlessly reproduce this. Adjusting down your amplifier input gain can impact this.

    David
    Earmark Marine

  3. #3
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    London Ontario Canada
    Posts
    1,839

    Default

    Mine have a slight hiss. Noticed it when changing rop length. Have not checked. Cabins as I have to be 4" to notice
    09 21v LAUNCH

    run your engine after you change your oil
    68 th Member. WS420,HSE Revolution, OJ 466, Acme1157,1100 sacs,Kicker HLCD's n IX500.4, Supra Coolies
    Doug

  4. #4
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Eastern Washington
    Posts
    97

    Default

    My XM7s hiss when turned down to zero on the WS420. If I keep a minimal amount of volume running through them, it's barely noticeable.
    2007 Mobius LS

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •