Results 1 to 10 of 10
  1. #1

    Default And we're back...

    Moving the various types of image files out of the database and back into the filesystem was the final step in the upgrade process. Be aware that some links may have changed. I'm currently going to look into why my screen is showing 11 missing smileys, then I'm going to bed. Hope everyone had a great labor day weekend.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    2,602

    Default

    Thanks for getting these things resolved!

  3. #3
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Des Moines, IA
    Posts
    2,602

    Default

    I am still missing a bunch of pics. Click the 08 LSV Mods link in my sig for examples.

  4. #4

    Default

    Testing...knidfalse.gif

    Odd. Of the 7000 or so attachments the system did report it could not recreate about 500 or so. I presumed that these where orphans belonging to deleted threads. I'm sorry, but at this point it would seem that they will need to be re-uploaded.

    On the bright side, I finished correcting the missing smilies.

  5. #5
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Ottawa, Ontario
    Posts
    929

    Default



    Sweet. Thanks for all your hard work!
    2008 Outback V - gravity III ballasts, perfect pass star gazer, hydraulic wake plate, depth finder, water stainer, rad-a-cage tower, board racks, tower mirror, bimini top, audio package d, graphics package e, appearance package, cockpit & tonneau cover, mooring cover, black stainless rubrail, docking lights, OJ 14.25x14.0 prop.

    Toys: Ronix Viva 136 with Kai bindings, Phase5 Drew Danielo Pro, Straight Line Sumo Sac 750lb, 450lb, 125lb ballast.

  6. #6
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Clermont, Fl
    Posts
    127

    Default

    Michael...you definetly the Man!!!

    Thanks for fixin' them there smiley thingies. I was startin to wonder if I was supposed to shoot at them red "X's"

  7. #7
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Keuka Lake, NY
    Posts
    5,913

    Default

    Quote Originally Posted by brain_rinse View Post
    I am still missing a bunch of pics. Click the 08 LSV Mods link in my sig for examples.
    all my ballast gi to Giii upgrade the pics are still missing? hope they can be re uploaded at theserver level and not at the user level, if so what a shame to loose these pics.
    A Day at the Lake...Priceless
    A Day in Powder...Endless


    Joe V
    2012 Möbius XLV~ Loaded & Exiled
    2007 Outback V ~ sold

  8. #8
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Tallahassee, FL
    Posts
    11,297

    Default

    Hey, thought I'd do a smiley test and see how they look.
    My Mom said I'm not allowed to get wet!
    2008 LSV
    2000 Outback LS (sold)
    Exile Tunes
    PWI
    LLTR!!!!!!!!



  9. #9
    Join Date
    Jul 2011
    Location
    SE MI
    Posts
    134

    Default

    I am finding that on many of the posts I am looking at with pics attached I can see an icon that indicates that there are thumbnails attached, but when I click there is nothing there. Is this as good as its going to get? Or is there anything else that can be done? Thanks for your efforts so far...

  10. #10
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    London Ontario Canada
    Posts
    1,851

    Default

    Michael, Curious as to why, when i do a new posts search half of the forum writing to the far right is missing when I do it in the Moomba Forum ,but not in the Supra Forum???
    09 21v LAUNCH

    run your engine after you change your oil
    68 th Member. WS420,HSE Revolution, OJ 466, Acme1157,1100 sacs,Kicker HLCD's n IX500.4, Supra Coolies
    Doug

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •