Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 23

Thread: wiring....

  1. #1
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Irondequoit Bay, NY
    Posts
    1,096

    Default wiring....

    sooo since i took tomorrow off to go to the drag track with my friends and now it looks like its going to pour all day i decided i will re do the wiring in the amp racks..it started off nice but now i was just trying to get it done for this weekend so i could go out and try it..since it will be cloudy and 60's and my head unit and two batteries wont be here till tuesday i might as well take the time to run these wire again...im also going to have to build my custom sub box that will hold my 2 10" polks and a mount for my ZLD...this whole wiring thing is a pain haha..the hardest part so far was running the tower speakers..anyone know of any nice tower lights? the old one i had were from liquid audio and were toast when i took them off...will add pics hopefully tomorrow
    2004 Outback Blue/white w/5.7 indmar 350, Direct Drive
    Rockford fasgate cabins
    Rockford fasgate 500w amp (cabin) and a kenwood HU (kmr700u)
    Exile XM7's
    Exile Harpoon
    Exile ZLD
    Polk 10in sub (2)
    Polk P330 amp (subs)

  2. #2
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Irondequoit Bay, NY
    Posts
    1,096

    Default

    well i hooked everything up and i dont know if i missed something but i the motor wont crank and the amps wont power up..im going to try a few things
    2004 Outback Blue/white w/5.7 indmar 350, Direct Drive
    Rockford fasgate cabins
    Rockford fasgate 500w amp (cabin) and a kenwood HU (kmr700u)
    Exile XM7's
    Exile Harpoon
    Exile ZLD
    Polk 10in sub (2)
    Polk P330 amp (subs)

  3. #3
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    De Pere WI
    Posts
    3,991

    Default

    I'd say you missed something
    '06 Supra Launch 20SSV-gone but never forgotten

  4. #4
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Lake Wylie NC Area
    Posts
    630

    Default

    Quote Originally Posted by sandm View Post
    I'd say you missed something
    Maybe its the batteries that wont arrive until Tuesday?

    J/K! Gives us more info on what the system and battery scheme consisted of before the upgrades and what you just installed.

  5. #5
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Irondequoit Bay, NY
    Posts
    1,096

    Default

    hooked up all the batteries everything works, fuel will prime but when u turn the key to start it you get nothing
    2004 Outback Blue/white w/5.7 indmar 350, Direct Drive
    Rockford fasgate cabins
    Rockford fasgate 500w amp (cabin) and a kenwood HU (kmr700u)
    Exile XM7's
    Exile Harpoon
    Exile ZLD
    Polk 10in sub (2)
    Polk P330 amp (subs)

  6. #6
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    Lake Wylie NC Area
    Posts
    630

    Default

    Sounds like the helm BUSS has power but the main starter cable could be connected to the wrong spot or not connected at all. Is the shifter in gear? Kill switch?

    Break out the volt meter start by checking voltage at the main cable on the starter, then the solenoid wire while someone holds the key in the crank position.

  7. #7
    Join Date
    May 2009
    Location
    Carlton Oregon
    Posts
    5,613

    Default

    Glad we got the amp figured out last night, i guess with all the Amp stuff we forgot to work the starter issue. Send me a text later if you want me to call you and go over a few things to check.
    Malo <--- Means--Evil or Mean One. This explains a lot.
    2013 Mojo 2.5 Skylon Tower. Bestia < Beast >
    Exile ZLD
    6 SX65M Cabins
    6 XM9 Towers
    1 XI Big 15 Woofer in a custom Fiberglass box
    1 XI 1K Harpoon
    2 XI 800.4
    1 XI 2500.1
    2 Interstate 2400U 6V Golf Cart Batterties
    Custom 1 Off Evolution Cover

  8. #8
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Irondequoit Bay, NY
    Posts
    1,096

    Default

    will do..knowing me i probably took a wire out or something and forgot to put it back( dont think so tho haha)..i wobder if it could be the neutral switch too
    2004 Outback Blue/white w/5.7 indmar 350, Direct Drive
    Rockford fasgate cabins
    Rockford fasgate 500w amp (cabin) and a kenwood HU (kmr700u)
    Exile XM7's
    Exile Harpoon
    Exile ZLD
    Polk 10in sub (2)
    Polk P330 amp (subs)

  9. #9
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Irondequoit Bay, NY
    Posts
    1,096

    Default

    im showing 12v to that starter
    2004 Outback Blue/white w/5.7 indmar 350, Direct Drive
    Rockford fasgate cabins
    Rockford fasgate 500w amp (cabin) and a kenwood HU (kmr700u)
    Exile XM7's
    Exile Harpoon
    Exile ZLD
    Polk 10in sub (2)
    Polk P330 amp (subs)

  10. #10
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Irondequoit Bay, NY
    Posts
    1,096

    Default

    weeelllll i found out what it was..ill upload a pic in a few..would have never saw it if i didnt look up and noticed the little silver hanging out
    2004 Outback Blue/white w/5.7 indmar 350, Direct Drive
    Rockford fasgate cabins
    Rockford fasgate 500w amp (cabin) and a kenwood HU (kmr700u)
    Exile XM7's
    Exile Harpoon
    Exile ZLD
    Polk 10in sub (2)
    Polk P330 amp (subs)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •