Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Madison, AL
    Posts
    83

    Question valves solenoid plug question?

    Are most people when a solenoid goes bad just splicing the wires to keep the factory plugs intact?

    I just replaced all my valves since they seemed to be staying open and filling one would cause all of them to fill. I replaced my valves and kept my old solenoids. With new valves the issue is still happening so I assume my solenoids are sticking or corroded like the little springs are sticking. Have new solenoids that came with new valves, but wasn't sure if people were splicing into the factory harness plug?
    2005 Moomba Mobius LSV
    ACME 1433 prop (newest upgrade)
    1900lbs Surf side

  2. #2
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Madison, AL
    Posts
    83

    Default valves solenoid plug question?

    Anyone replaced the solenoids that can help?
    2005 Moomba Mobius LSV
    ACME 1433 prop (newest upgrade)
    1900lbs Surf side

  3. #3
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Keuka Lake, NY
    Posts
    5,810

    Default

    You can splice the old connectors from the bad solenoid, should not be a problem, did ths with my bilge pump.

    For my ballast project when I upgraded from GI to g IV , I bought Deutsch connectors from batts racing online and soldered them myself.
    A Day at the Lake...Priceless
    A Day in Powder...Endless


    Joe V
    2012 Möbius XLV~ Loaded & Exiled
    2007 Outback V ~ sold

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •