Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 24 of 24
  1. #21
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Arkansas
    Posts
    554

    Default

    good to hear it will be taken care in a timely manner..

    So it would not turn over
    Only clicking starter solenoid sound, like a dead battery
    Bad ECM...

    Wonder how the average joe could diagnose that..

  2. #22
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Snellville, GA & Lake Sinclair
    Posts
    6,754

    Default 13 mojo not starting need help

    Glad you're being taken good care of! Sorry to hear about a bum ECM.
    Drew
    New ride: 2012 Mojo
    Old ride: 2008 OBV

  3. #23
    Join Date
    Aug 2012
    Posts
    160

    Default

    Quote Originally Posted by mcdye View Post
    good to hear it will be taken care in a timely manner..

    So it would not turn over
    Only clicking starter solenoid sound, like a dead battery
    Bad ECM...

    Wonder how the average joe could diagnose that..
    Two tale-tale symptoms.

    Fuel pump doesn't shut off after priming.

    Check engine light doesn't illuminate with the key in the on position.

    This may vary by boat, but was true with my XLV when the ECM dumped on me.

  4. #24
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    rockwood tn
    Posts
    18

    Default

    I'm gonna say on the mojo the check engine light not lighting up caused mine didn't light up....

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •