Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    May 2011
    Posts
    6

    Default Gravity iii stops when deflating

    I have a gravity iii ballast system. It fills like it should, but when it comes to deflating it will only run for about 15 seconds and kicks off. I will stop and restart, but will shut down again after about 15 seconds.

    Anyone have the same issues or comments?

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    May 2009
    Location
    Carlton Oregon
    Posts
    5,615

    Default

    What year is your boat?
    Malo <--- Means--Evil or Mean One. This explains a lot.
    2013 Mojo 2.5 Skylon Tower. Bestia < Beast >
    Exile ZLD
    6 SX65M Cabins
    6 XM9 Towers
    1 XI Big 15 Woofer in a custom Fiberglass box
    1 XI 1K Harpoon
    2 XI 800.4
    1 XI 2500.1
    2 Interstate 2400U 6V Golf Cart Batterties
    Custom 1 Off Evolution Cover

  3. #3

    Default

    Hey there, I've got a 2013 Outback V and I've had a similar issue... I usually have to turn it off and on a couple times to get it going, so that it doesn't shut off within 15 seconds. I have an issue filling and deflating. I have to manually check each time to make sure it's inflated, and then check that it's deflated before putting on boatlift again. My dial tells me it's full or empty when it's actually the opposite. Mine does eventually work, but not consistently the first time I hit the switch either on or off...
    ----------------------------------------
    2013 Moomba LSV
    2013 Moomba Outback V (Sold)
    2002 Mastercraft X-5

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •