Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 24 of 24
  1. #21
    Join Date
    May 2013
    Location
    Vancouver WA
    Posts
    634

    Default

    Congrats. glad it worked out for ya. Finding the problem via forum help is always a great feeling and so much WIN.
    1992 Supra Sunsport. PCM 351 Pro Boss, Tower, Auto Ballast, Heater, Perfect Pass Wakeboard Pro, Bimini, Sunbrella Cover, Low Pitch Prop, Dual Batteries, LED's, MB Quart speakers, Rockford Fosgate Amps, Phoenix Gold Sub, 8" Compression Horn Tubbies, Light bar, a TON of blue LED's, Fly High fat sacks, homemade surf system

    Tow Rig: 2009 Honda Ridgeline RTL (wife's rig) Other money pits include:1998 BMW M3 Cabriolet, 2000 Jeep Wrangler rock crawler), 1999 Audi A6 Avant, 2005 Kawasaki ZX-6R 636.

  2. #22
    Join Date
    Aug 2011
    Location
    Commerce Lake, MI
    Posts
    201

    Default

    Congrats!
    I changed my oil pressure switch last year too. In my case though, I have a permanent fuel pressure gauge on my fuel rail and I could see it was getting no fuel pressure while idling. I ended up replacing the pump before I discovered there was a oil pressure safety switch, and BAM it was faulty. I got a "generic" replacement from my local NAPA and got it back up and running.

    Now I have a spare fuel pump.....
    2004 Moomba Mobius LS

  3. #23
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Richmond, VA
    Posts
    23

    Default

    Glad it worked out for you.
    Stay thirsty my friend.
    2014 MOJO 345 Surf
    2005 Mobius LSV, carb - Sold

  4. #24
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Nokomis, Saskatchewan
    Posts
    610

    Default Re: 05LSV starts then sputters and dies....

    Quote Originally Posted by Stazi View Post
    Congrats!
    I changed my oil pressure switch last year too. In my case though, I have a permanent fuel pressure gauge on my fuel rail and I could see it was getting no fuel pressure while idling. I ended up replacing the pump before I discovered there was a oil pressure safety switch, and BAM it was faulty. I got a "generic" replacement from my local NAPA and got it back up and running.

    Now I have a spare fuel pump.....
    haha ya I have a spare raw water pump plus impeller and will have a spare pressure switch as well. where did you get your fuel pressure gauge for on the rail? I'd like to have one of those!!

    from Muh droid .....
    2014 Mondo with da flow!!! Exile towers, stock everything else.... for now!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •