Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 22
  1. #11
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Tuscaloosa, Alabama
    Posts
    729

    Default

    And they are Canadian. Nova Scotia. I had to get another satellite receiver. The guy that answered the phone told me wbat was wrong.
    Jack Beams
    '05 Outback DD
    325HP EFI Indmar

  2. #12
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Ottawa, Ontario, Canada
    Posts
    675

    Default

    Quote Originally Posted by jmb View Post
    And they are Canadian. Nova Scotia. I had to get another satellite receiver. The guy that answered the phone told me wbat was wrong.
    Oh, snap! I just returned from a road trip to NS! I could have just walked in with the part and asked for another one!
    2005 XLV, upgraded ballast, Comptech swivel wakeboard and hydrofoil racks, Monster cargo bimini

  3. #13
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Lake Orion, MI
    Posts
    423

    Default

    Your symptoms are different than mine except mine also only happens at the start of a day. My screen will go out, the system will still work but I can't see anything. I have to guess which setting I'm on and which buttons to press lol.

    I think I've narrowed it down to moisture behind the screen. If I leave my boat cover off and moisture develops in the whole boat it happens. If I put my cover on, it doesn't happen. As the day goes on, the screen eventually comes back slowly. It's odd, but I'm pretty sure it's the moisture.

    Just another idea, even though our failures are much different, the failures seem to begin and stop about the same.

    Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 4
    2006 Mobius LSV
    Previous ride - 2000 Supra Launch

  4. #14
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    943

    Default Re: Perfect Pass won't work correctly at start of each day

    My screen does the same...

    Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
    2002 Moomba Mobius LSV - Sold
    2006 Moomba Mobius LSV

  5. #15
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Lake Orion, MI
    Posts
    423

    Default

    Well at least I'm not alone. What do you think about my moisture theory?

    Sent from my piece of crap Galaxy SII that Sprint won't replace...
    2006 Mobius LSV
    Previous ride - 2000 Supra Launch

  6. #16
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    943

    Default Re: Perfect Pass won't work correctly at start of each day

    It is.. Happens a lot more if you leave the cover of and dew forms.. Call pp and see what they recommend, it only happens every once in a while for me..

    Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
    2002 Moomba Mobius LSV - Sold
    2006 Moomba Mobius LSV

  7. #17
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Ottawa, Ontario, Canada
    Posts
    675

    Default

    Interesting... this summer, my marina cut back on staff and stopped offering storage and launching service in the boat barn because it takes them away from the desk on busy weekend days. My boat has spent quite a lot of time without its cover, including many rainfalls.

    Now I have to wonder if just consistently keeping it dry will make the problem go away. There have been some days when it worked more or less fine, but I haven't kept track. Due to weather and other commitments, my boating this summer has been quite irregular.

    Oops, it's still at the shop after a starter replacement, probably sitting outside in the rain that is due tonight.
    2005 XLV, upgraded ballast, Comptech swivel wakeboard and hydrofoil racks, Monster cargo bimini

  8. #18
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    North Texas
    Posts
    1,816

    Default

    Fwiw..mine stays covered and never works the morning after an outing from the previous day. Mine has been doing this since it had 100 hours on it. I called pp and let them know..along with the hours and I was told to buy a new screen....

    Sent from my SAMSUNG-SGH-I337 using Tapatalk 4
    06 Supra 24 Gravity Games

  9. #19

    Default Re: Perfect Pass won't work correctly at start of each day

    Mine does this intermittently,I thought it was battery voltage, but that isn't consistent either as it did it with a new battery also

    Sent from my Slider SL101 using Tapatalk HD
    06 Mobius LSV, GIII (now with 1100 in the port locker), perfect pass, wakeplate
    Kicker KM10 Sub, dual batteries

  10. #20
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    943

    Default Re: Perfect Pass won't work correctly at start of each day

    Keeping it covered helps mine..I noticed when my other gauges have moisture in them pp has issues..

    Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
    Last edited by parrothd; 08-25-2013 at 09:18 PM.
    2002 Moomba Mobius LSV - Sold
    2006 Moomba Mobius LSV

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •