Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Madison, AL
    Posts
    83

    Default PerfectPass parts came in today!!

    Got new servo motor and new power cable in today. Gary at PetfectPass says this will hopefully correct my issues. Mine won't hold the set mph anymore. A little upset they didn't send a new set knob for the servo.

    2005 Moomba Mobius LSV
    ACME 1433 prop (newest upgrade)
    1900lbs Surf side

  2. #2
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    1,042

    Default Re: PerfectPass parts came in today!!

    Did you try cleaning the motor? There's 4 screw's holding the motor together. Remove them and you can pull the motor apart. Clean the rust off and use some dielectric grease and reassemble..
    2002 Moomba Mobius LSV - Sold
    2006 Moomba Mobius LSV

  3. #3
    Join Date
    May 2013
    Posts
    172

    Default

    What was the actual symptom? Mine doesn't hold perfect with ballast but I always assumed that was normal. Allot of lag

  4. #4
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    1,042

    Default Re: PerfectPass parts came in today!!

    Not normal. I have 3000 and it holds fine.
    2002 Moomba Mobius LSV - Sold
    2006 Moomba Mobius LSV

  5. #5
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Madison, AL
    Posts
    83

    Default PerfectPass parts came in today!!

    I installed the new servo tonight. The black knob turned again on power ON. I had to remove the throttle cable off the old one and install on the new servo mount. I wasn't sure where the 2 nuts on the throttle cable that holds it on the side should be set? How tight should the cable be?

    I guess I'll have to put boat in water to test.
    2005 Moomba Mobius LSV
    ACME 1433 prop (newest upgrade)
    1900lbs Surf side

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •