Results 1 to 2 of 2

Thread: Ballast Pump

  1. #1
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    17

    Default Ballast Pump

    Just wondering if anyone has run into problems with their ballast pump (There is only 1 pump, right?)
    I filled up all 3 ballasts on the weekend then when I went to empty them only 2 emptied. When I flip the switch on the third with the other 2 off there is no reaction. No pump noise, nothing.
    Is this most likely a wiring problem? Would the wiring problem be right behind the switches or where is the next place I look for wire connections?
    Thanks for any input.
    Dan

  2. #2
    Join Date
    Dec 2006
    Posts
    17

    Default

    OOPs. This post would be more suited to the Service section. I will repost there.

Similar Threads

  1. Ballast Pump
    By joe98684 in forum Service & Repair
    Replies: 4
    Last Post: 07-10-2008, 02:32 AM
  2. Ballast pump
    By Dannad in forum Service & Repair
    Replies: 7
    Last Post: 06-04-2007, 08:37 AM
  3. Where to locate ballast pump
    By rosh in forum Service & Repair
    Replies: 1
    Last Post: 06-01-2007, 08:32 AM
  4. Ballast Pump Install???
    By jchamlee in forum General Chat
    Replies: 0
    Last Post: 07-09-2004, 06:43 PM
  5. ballast pump
    By TheBeeZ in forum Service & Repair
    Replies: 1
    Last Post: 07-31-2003, 10:51 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •