Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 26 of 26
  1. #21

    Default

    Quote Originally Posted by deerfield View Post
    Michael - With this new web site I find myself looped into someone's photo. For example, in the "what boats have you owned" thread on Pride & Joy, I clicked on tprkolbas' link to the photo of his boat. After viewing the photo I wanted to return to Pride & Joy. Clicking on the back button simply puts the same photo on the screen. The only way back to Pride & Joy was starting all over again with the Moomba web site url. Kind of inconvenient and a discincentive to view photos. This has happened today with a number of different posts that have links to pictures. What am I doing wrong? Please advise. Thanks. - Deerfield
    I've checked the what you've described and haven't been able to duplicate it, but I haven't checked while turning off javascript using Firefox's NoScript's plugin. Since the showing of the closeups is powered by javascript by default there might be a hangup in the script. Please let me know which browser you are using so I can investigate it further.

    Quote Originally Posted by tazz3069 View Post
    I figured it out. Its nice to see a help desk here. I really am liking this new format. Thanks
    Congratulations on getting it to work - I apologize for not getting back sooner on this - the opening of the week has been a little hectic.

  2. #22
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Panama City Florida
    Posts
    1,798

    Default

    Michael,

    What is the colored dot next to the users name? I have noticed different colors too?

  3. #23
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Panama City Florida
    Posts
    1,798

    Default

    I figured it out!

  4. #24
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Traverse City, MI
    Posts
    2,403

    Default

    Is there a way to allow more than 4 images to be posted using [img] tags in one thread?

  5. #25
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    Toledo, Ohio
    Posts
    39

    Default

    I cant seem to get my profile pic to pop up
    2009 Supra Launch 21V

  6. #26
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    Land O Lakes, Florida
    Posts
    5,871

    Default

    your settings look good, did you try logging out and then back in?
    Hey, Its Moomba time

    13 Mobius LSV
    08 Mobius LSV-sold
    03 Mobius LSV-sold
    life is about finding the balance between being a responsible adult and staying young at heart

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •