Results 1 to 10 of 10
  1. #1
    MrsZ Guest

    Default Email Notification Quit Working

    Is anyone else having problems with email notification? Mine quit working and zegms has been not working for quite a while. I checked the settings in User Control Panel but they look OK. Who can I contact about it?

  2. #2
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Tallahassee
    Posts
    65

    Default

    Mrs. Z,
    I had an issue and I went to "About Moomba" at the top of the page then a pop up menu will come up. One of the options is "contact us".
    Sorry, I don't kow if I am having the problem you're talking about or not.
    I thought our last boat was our "last boat". Who am I kidding?

  3. #3
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Tallahassee, FL
    Posts
    11,342

    Default

    I think Mrs Z is talking about the email message you would get to notify you that you have a PM. Come to think of it I haven't seen one in weeks. I wonder if there is a setting for that?
    My Mom said I'm not allowed to get wet!
    2008 LSV
    2000 Outback LS (sold)
    Exile Tunes
    PWI
    LLTR!!!!!!!!



  4. #4
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Tallahassee, FL
    Posts
    11,342

    Default

    This is the user setting. I didn't have mine checked.

    "The forum can send a message to your email address to inform you when someone sends you a private message.
    Receive Email Notification of New Private Messages "

    Check that the e-mail address is entered correctly. Then check to see if your e-mail is filtering the automated message.
    My Mom said I'm not allowed to get wet!
    2008 LSV
    2000 Outback LS (sold)
    Exile Tunes
    PWI
    LLTR!!!!!!!!



  5. #5
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Tallahassee
    Posts
    65

    Default

    Thanks, Kaneboats. That feature has never worked for me. Maybe that's why I didn't know about it.
    I thought our last boat was our "last boat". Who am I kidding?

  6. #6
    MrsZ Guest

    Default

    Right after I posted this my email started working. But Zegms still does not. I did know about the user settings and have checked his but they look OK. I will try to find the contact us. I could not find it before. Thanks!

  7. #7
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Traverse City, MI
    Posts
    2,408

    Default

    I noticed the same thing, then I found them in my 'Spam' box. You might want to check that your email server isn't flagging it for spam like mine was.

  8. #8
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Tallahassee, FL
    Posts
    11,342

    Default

    I'm still not getting any e-mails either.

    I dont' know if I noticed this option before, but it has to be activated:

    Default Thread Subscription Mode
    When you post a new thread, or reply to a topic, you can choose to automatically add that thread to your list of subscribed threads, with the option to receive email notification of new replies to that thread.
    [choices are]
    Do not subscribe No email notification Instant email notification Daily email notification Weekly email notification

    Default Thread Subscription Mode:

    I think mine was set to "no email notification".
    Last edited by kaneboats; 08-27-2008 at 10:54 AM.
    My Mom said I'm not allowed to get wet!
    2008 LSV
    2000 Outback LS (sold)
    Exile Tunes
    PWI
    LLTR!!!!!!!!



  9. #9
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Panama City Florida
    Posts
    1,798

    Default

    kaneboats,

    Yeah we have been there and this week I tried to change it from instant to daily and still no luck. Going to try something different today.

  10. #10
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Panama City Florida
    Posts
    1,798

    Default

    Ok I actually completely changed my email address to another server. No difference, no email notifications.
    I have something else I will try!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •