Results 1 to 8 of 8

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Paducah, KY
    Posts
    44

    Default Stereo is Complete!

    Had a good friend of mine do the wiring, I don't have the patience!

    When I got the boat the batteries where both right inside the door. Wiring was all over the place, and the sub box was almost sticking out from under the helm. Wiring for the stereo was split rather funkily between the cd player and 2 amps

    So anyway the stereo consists of:
    Alpine 4 Channel on the in boat polks

    Kenwood 4 Channel split between the DD 10" sub and a pair of WS XS650's on the tower

    Also added the WS420 EQ

    Glad I re-aquired some much easier to use storage space!





    Last edited by warwagon; 03-09-2009 at 01:04 PM.

  2. #2
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Paducah, KY
    Posts
    44

    Default






  3. #3
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Vancouver WA
    Posts
    2,608

    Default

    Nice work man. Looks good. Do you have any pics of the sub box out of the boat?

  4. #4
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Paducah, KY
    Posts
    44

    Default

    I sure don't but it is basically a rectangle with no angles. I am thinking about leaning against the foot rest then mounting it to that. That way I won't be as prone to kick the woofer.

  5. #5
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Seattle, WA
    Posts
    109

    Default

    great job ... !! looks sweet ... btw, i sent you a PM ...

  6. #6
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Austin, TX
    Posts
    38

    Default

    Very nice work! I'm in the process of re-wiring my setup now. Pretty much have the same equipment. I was thinking about getting the EQ. Do you like yours or have you not used it much yet?
    Also did you run the RCA's all the way around the boat to get to the EQ?
    Thanks!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •