Results 1 to 2 of 2

Thread: bilge pump

  1. #1
    Join Date
    Sep 2002
    Location
    Paris Texas
    Posts
    12

    Default bilge pump

    I have a 2001 mobius V and the bilge pump will not work properly. I am not sure, but it may be under waranty. I can turn it on and it will run for 3 to 5 seconds and then it will trip the breaker. i can reset the breaker and it will do the same thing. i took it off and looked at the bilge motor. When we turned it on I saw the motor turning. Also, nothing comes out of the hole on the side of the boat. Does this sound like I need a new pump or could there be other problems. thanks.
    Shawn

  2. #2
    Join Date
    Aug 2002
    Location
    Maryville, Tn.
    Posts
    382

    Default bilge pump

    It sounds like there may be some debris caught up in the pump impellar that may have been in the bilge.If a warrantable issue is at hand, please contact your local dealer.

Similar Threads

  1. Bilge pump
    By kmcg in forum Service & Repair
    Replies: 2
    Last Post: 06-13-2007, 11:26 AM
  2. Bilge pump
    By silverski in forum Service & Repair
    Replies: 1
    Last Post: 06-16-2006, 01:24 PM
  3. Bilge Pump
    By wakerider in forum Service & Repair
    Replies: 5
    Last Post: 03-28-2006, 08:26 AM
  4. Bilge Pump Problem?
    By scott016 in forum Service & Repair
    Replies: 13
    Last Post: 05-26-2005, 10:07 PM
  5. Bilge pump
    By mikeoc in forum Boat Owners
    Replies: 1
    Last Post: 07-29-2002, 08:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •